26/10/07

Lol!!!

Μου ήρθε επιφοίτηση καθώς έψαχνα να προσθέσω ταινίες στο Flixter και έψαξα και τη βρήκα... Η ταινία λέγεται Parenthood (1989) πρωταγωνιστεί ο Steve Martin (και πολλοί άλλοι) και την λάτρεψα από τα πρώτα λεπτά! Δεν ξέρω αν την έχουν τα dvd clubs αλλά αξίζει να την ψάξετε!! Μια μικρή δόση λοιπόν..

25/10/07

Μπράβο!!!

Παρακολουθώ ποδόσφαιρο. Χωρίς να είμαι φανατική, χωρίς να υποστηρίζω συγκεκριμένη ομάδα και χωρίς να ασχολούμαι με το ελληνικό πρωτάθλημα (Σουπερλίγκα επί το ελληνικότερο, διορθώστε με αν κάνω λάθος). Οπότε και είδα χτες τον Ολυμπιακό απέναντι στη Ρεάλ, μέσα στο Μπερναμπέου, με 10 παίκτες από το 15' και απλά ενθουσιάστηκα. Δεν με πείραξε που το μεγαλύτερο διάστημα παίζανε μονότερμα και ο Νικοπολίδης δεν ήξερε από που θα του έρθει. Δεν μου τυχαίνει συχνά να έχω ταχυπαλμία βλέποντας αγώνα. Γι' αυτό και το μπράβο του τίτλου. Εξαιρετικό παιχνίδι, πραγματικά ευχαριστήθηκα! :-)

24/10/07

No time...

Δεν έχω χρόνο. Δεν προλαβαίνω να γράψω ούτε μια ανάρτηση (μπλιαχ!) στο ιστολόγιο μου (μπλιαχ! δις). Δουλεύω, διαβάζω, ερωτεύομαι και κοιμάμαι. Όχι κι άσχημα... Θέλω να πάω σινεμά. Για το μέρος που ζω είναι πολυτέλεια μια καλή ταινία στον κινηματογράφο... Περιμένω το Σαβ/κο οπότε και θα μαζευτούν οι ξενιτεμένοι για οικογενειακές και άλλες συγκεντρώσεις. Θέλω να πάω μια εκδρομή..Όχι τίποτα μεγάλο, μια ημέρα εκτός πόλης, τώρα που έχει αρχίσει να κάνει κρύο..Τουλάχιστον έχω να μοιραστώ τις φωτογραφίες από την καλοκαιρινή εκδρομή στα Ζαγοροχώρια..Ορίστε λοιπόν...

Κολυμπήθρες στο Πάπιγκο
Θέα από τον ξενώνα "Δίας" στο Μικρό Πάπιγκο
Η Αστράκα
Σκάλα Βραδέτου
Βοϊδομάτης
Τσεπέλοβο
Το φαράγγι του Βίκου από την θέση Μπελόη
Τουρνουά Δηλωτής

Enjoy..

6/10/07

Hysteria...

Όλα ξεκίνησαν δύο εβδομάδες πριν...Ήξερα ότι ήταν μοναδική ευκαιρία αλλά δεν περίμενα ότι θα καταφέρω να βρω χρόνο να πάω.. Κι όμως.. Πέμπτη μεσημέρι, με φουλαρισμένο το 40λιτρο ντεπόζιτο του Micra ξεκίνησα για το Terravibe. Στάση στην κλασική πλέον "Πηγή των μουσών" για φαί και τσίπουρα (ο οδηγός, η υποφαινόμενη, ούτε έβρεξε τα χείλη της) και μετά από ένα δίωρο στην εθνική, δεύτερη στάση για καφέ στα Καμμένα Βούρλα.
8 παρά κάτι είμασταν στη Μαλακάσα. Κόσμος πολύς (κάτι διάβασα για 15.000, περιμένω επιβεβαίωση), ατμόσφαιρα ηλεκτρισμένη και από τις 8:45 μέχρι τις 10:20, δεν μπορούσα να πιστέψω αυτό που έβλεπα!!! Παίξανε μια full extra playlist (ακόμα και το "Feeling good" από το "Origin of Symmetry") με τον Matthew Bellamy στο πιάνο (με διαφανές σκέπασμα στο οποίο αναβόσβηναν φωτάκια ανάλογα με τα πλήκτρα που πατούσε!!!) να αποδεικνύει ότι κατέχει την κλασσική παιδεία, τρομερή ενέργεια και δέσιμο μεταξύ τους, απίθανα εφέ στα videowalls και ένας κόσμος που παραληρούσε... Έφυγα με ένα αίσθημα πληρότητας και ένα χαμόγελο ευτυχίας, κάτι που έχει καιρό να μου συμβεί μετά από συναυλία. Τέλειοι!!!


P.S. Clues της βραδιάς: Οι "εφετζίδικες" κιθάρες του Matthew (μια κόκκινη βουτηγμένη στη χρυσόσκονη και μια με επιφάνεια-καθρέφτη) και η λαχανί παντελόνα του Dominic που έκανε "κρα" μέσα στη μαυρίλα.. :-D