25/6/07

Heroes...


Η εμμονή του Σαββατοκύριακου (όπως ίσως καταλάβατε και από τον τίτλο) είναι το Heroes..Άνθρωποι "ξεχωριστοί", γενετικά εξελιγμένοι με ειδικές ικανότητες, δράση, μυστήριο και ιστορίες που μπλέκονται και περιπλέκονται όσο προχωράνε τα επεισόδια..
Ο άνθρωπος (Homo sapiens) έχει ζήσει ως τροφοσυλλέκτης και νομάδας πάνω απο το 99% της ιστορίας του. 1,5 εκ. χρόνια έζησε ως "έξυπνος" πίθηκος και κατασκεύαζε εργαλεία για κυνήγι και εξόρυξη βολβών ενώ ο "αστικός πολιτισμός" έχει ζωή μόλις 5.000 χρόνων. Συμπεριφορές και χαρακτηριστικά που ελέγχονται από γονίδια δεν μπορούν ν'αλλάξουν σε τέτοιο χρονικό διάστημα. Δεν μπορώ όμως να πιστέψω πως δεν υπάρχει άνθρωπος που δεν σκέφτηκε ποτέ ότι θα ήθελε να πετάξει ή να είναι αόρατος ή...ή...ή...Οπότε έχουμε και την πρώτη δημοσκόπηση του blog, στα δεξιά όπως κοιτάτε :-) Εμπρός λοιπόν, Supermen και Catwomen του κόσμου, ενωθείτε!!!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ώστε είναι καλό; Εγώ προς το παρόν έχω χαθεί στον κόσμο του Lost...

Pauline είπε...

Αυτό σηκώνει μεγάλη συζήτηση και ίσως και μια ξεχωριστή ανάρτηση...Πάντως, έχοντας πρόσφατα καεί με Lost (βλέποντας τον τρίτο κύκλο σε ένα Σαββατοκύριακο), πιστεύω ότι πλέον το τραβάνε από τα μαλλιά (του Λοκ!!) για να συνεχιστεί, όπως έχουν ανακοινώσει, για άλλες 2 σεζόν...

Ανώνυμος είπε...

Έχω άλλα είκοσι επεισόδια για να τελειώσω τον τρίτο κύκλο, οπότε μόλις συμβεί αυτό πρέπει οπωσδήποτε να την κάνουμε αυτή τη συζήτηση (και μια σχετική ανάρτηση δε θα έβλαπτε...)